Passie die je deelt

De markt voor gemaksvoeding is op het gebied van smaak verre van eenvoudig. Door grondige
marktkennis en met moderne productieprocessen ontwikkelt Welten Snacks bami- en nasiproducten met geraffineerde smaakcomposities en een unieke structuur.
Binnen de snackwereld vormen de Oosterse snacks van Welten, met hun typische smaak en ingrediƫnten, met recht een categorie met pit.

Assortiment

Bami- en nasisnacks
Bekend van Welten Snacks is het uitgebreide bami- en nasi-assortiment in verschillende vormen als schijven, blokken, rollen en ballen van diverse gewichten. Als marktleider binnen dit Oosterse segment zijn we maar al te trots op deze producten die exclusief voor de professionele gebruiker worden vervaardigd.

Maaltijden
Met onze maaltijden zet u in een handomdraai uw klanten een overheerlijk bami-, nasi-, spaghetti- of macaronigerecht voor. Als basiscomponent onmisbaar binnen de hedendaagse horeca. Mede dankzij de handige verpakkingsvorm zijn ze in een mum van tijd klaar voor consumptie.

Spablo
Spablo staat voor SPAghetti-BLOk: Italiaanse spaghetti met origineel Italiaanse bolognese-saus, gehuld in een krokante laag batterdeeg. De Spablo is dan ook "Maffioos lekker"; een unieke snack vol mysterieuze geheimen voor wie geen angst kent!

Terug