Vakmanschap dat je deelt

Het aanbod in de gemaksvoedingsindustrie is groot. De productieprocessen zijn grotendeels geautomatiseerd. Juist daar is vakmanschap zoals bij Van Lieshout Snacks onontbeerlijk. Met unieke recepturen, de aandacht en de gedrevenheid om elke norm te overtreffen.
Van Lieshout Snacks heeft als merk een lange historie. Het assortiment bestaat uit diverse vleesproducten zoals frikandellen, gehaktproducten en een assortiment hamburgers. Het uitmuntende vakmanschap en de continue ambitie hebben inmiddels al een aantal absolute toppers opgeleverd.

Assortiment

Frikandellen
Op het gebied van de oerhollandse frikandel is Van Lieshout Snacks de smaakmaker en marktleider. Met producten als de hooggewaardeerde Goudfrik, Bikfrik, Frikandel Classic en de Horeca Extra bedient Van Lieshout Snacks uitsluitend de professionele markt.

Gehaktproducten
De authentieke receptuur maakt van de Gehaktstaaf Classic een regelrechte klassieker. Ook de andere producten uit het assortiment zijn stuk voor stuk topproducten: wat te denken van de keus in gehaktballen, waaronder de overheerlijke Berehapgehaktbal.

Hamburgers
Op het gebied van de vleesproducten is Van Lieshout Snacks de smaakmaker en marktleider. Met de Hamburger Classic en de Evenementenhamburger bedient Van Lieshout Snacks uitsluitend de professionele markt.

Terug