Nieuwe producten

Foodservice
De Bourgondiër - Ad van Geloven
Ad van Geloven geeft Nederland zijn croquette terug en daar zijn we trots op. De Bourgondiër grijpt terug op 'zoals het vroeger was'. Een ambachtelijke zelfgemaakte croquette met maar liefst 25% puur rundvlees. De heerlijk romige ragout wordt omhuld door een grove, krokante korst. Dat is ouderwets genieten. De 25% rundvleescroquette 'De Bourgondiër' is een overheerlijke croquette volgens typisch Brabants recept. Ambachtelijk, goed gevuld en vol van smaak. De Bourgondiër is gemaakt van smaakvol draadjesvlees dat goed zichtbaar is in de smeuïge ragout.


Retail

Wokken met Mora!
Mora heeft nu naast de Wokloempia Kip Zoet Zuur een 2e variant: De Mora Wokloempia Chinese Paddestoelen. De Wokloempia heeft een lage energiewaarde (91 kcal/wokloempia) en bevat bovendien weinig vet en zout. Dankzij het speciale formaat van de Mora Wokloempia’s kun je er makkelijk 4 tegelijk wokken en zijn ze snel klaar.

Mora Plop Kipkluifjes
Maak het eten van frietjes voor de kinderen gezelliger met de nieuwe Mora Plop Kipkluifjes! Deze kluifjes op een stokje, met echte Kabouter Plop muts en een lekker krokant korstje, zijn bereid met 100% kip. Bovendien voldoen ze aan de criteria voor het Ik Kies Bewust logo. Verwennerij op alle gezellige momenten!

Mora Mega Mindy Sterren Festival
Het nieuwe Mora Mega Mindy Sterren Festival bevat 4 verrassende groente- en vlees- of kaascombinaties met een heerlijk krokant korstje. Deze traktatie voldoet aan de criteria voor Ik Kies Bewust en is daarmee een gezondere keuze. De nieuwe Studio 100 ster Mega Mindy tovert iedere maaltijd om tot een ware smulpartij!