Mmm...van Mora

 

Als speler op de consumenten- én de professionele markt heeft Mora een zeer stevige positie veroverd. Door een combinatie van uitmuntende kwaliteit en hoge ‘breinpositie’ kun je niet meer om het merk Mora heen. Meer dan 50 jaar ervaring, in ‘weten wat mensen lekker vinden’, resulteert in een zeer uitgebreid en hoogwaardig assortiment snacks.

MMM...van Mora, een even uniek als opvallend keurmerk zorgt voor directe herkenning. Het staat symbool voor fun, lekker snacken en topkwaliteit. Met Mora haalt u gegarandeerd een gangmaker in huis.

Assortiment

Kroketten
Goed gevuld en heerlijk krokant. Heerlijk mals vlees. Al meer dan 40 jaar maakt Mora kroketten. Niets bijzonders denkt u waarschijnlijk, maar de beste ingrediënten en het lekkerste recept maakt één van onze kroketten tot 'De lekkerste kroket van Nederland'. Een kwalitatief product voor uw klanten. Wedden dat u hem ook niet kunt weerstaan...

Specialiteiten
Iedere hap is een feest. De opvallende, driehoekige Ragoezi is een voor klanten zeer herkenbare gewilde snack. De Fishcorn is een heerlijke visfilet met een krokante cornflakes-coating. En de Kraker! Gehakt met provencaalse saus in een knapperig korstje.

Deegproducten
Een knapperige flens, goed gevuld, goudgeeld flensje. De rijk gevulde loempia is een heerlijke Oosterse verrassing, die bovendien prima toegepast kan worden in een menu.

Mini Snacks
De lekkerste hapjes voor elk gezellig moment. Bijvoorbeeld de Kidzmix, een leuke mix voor de Kidz bestaande uit een mini frikandel, mini kroket, mini hamburger en kipnugget! Of de Funmix, een mix voor de professional.

Kipproducten
Verrassend kip! De kipkorn is een topkipproduct. De enige echte is oorverdovend krokant en dat hoor je! En de kipknots® knotsgekke kipsnack op een stokje en de Macho.

Aanprikproducten
Heerlijk op een stokje! Wilt u eens lekker variëren met saté, probeer dan eens de Ardeense saté. Of de zigeunerstick of zeestick.

Frikandellen
Heerlijk van smaak. Voor de lekkere trek is er de 100 gram frikandel van Mora. Er kan geen twijfel zijn dat deze frikandel van Mora is, want er staan Mmm...-tjes op de frikandel. Ook is er de Kipfrik, een heerlijke frikandel gemaakt van puur kippenvlees. Met de kipfrik kunt u inspringen op de groeiende vraag naar kipproducten. Minstens net zo lekker als de tradiotionele frikandel.

Gehaktproducten
Voor de lekkere, stevige trek!

Burger
De hamburgers van Mora, handig tussen een broodje! De hamburger staat voor een uitgekiende combinatie van receptuur en formaat.

Kijk voor meer informatie van onze producten op: www.mora.nl

Terug