Mmm...monsterlijke actie

 

In navolging van de succesvolle introductie van de Mora Lucifer hebben we in samenwerking met Monster Jam een werkelijk monsterlijke actie opgezet voor u en uw klanten. Monster Jam vindt plaats op 28 & 29 september in het Gelredome en  is de grootste ‘extreme sports battle’ ooit! Met de beste en grootste Amerikaanse monstertrucks,  is dit een evenement dat u absoluut gezien moet hebben.

Bij een afname van 3 dozen ontvangt u een aantrekkelijk promotiepakket waarmee u kunt stunten in uw cafetaria. Bij uw bestelling ontvangt u naast opvallende promotiematerialen ook nog 60 oordopjes in luciferdoosjes met unieke wincodes om weg te geven. Met deze codes maken uw klanten op Facebook kans om zelf te rijden in een Monster Truck of een van de vele duokaarten voor het evenement. U maakt zelf kans op een ééndaagse Pit-Party in uw cafetaria met o.a. een levensgrootte opblaasbare Monster Truck en unieke prijzen om weg te geven aan uw klanten. Tevens wordt uw cafetaria vermeld in een “Lucifer Locator” op onze Facebookpagina zodat alle snackfans u weten te vinden.

Bij een bestelling ontvangt u:

  • 60 Luciferdoosjes met wincode om weg te geven
  • Vermelding van uw cafetaria op onze Facebookpagina
  • Gratis promotiepakket voor in uw cafetaria

En u maakt kans op:

  • Uw eigen Pit Party
  • Een opblaasbare Monster Truck op ware grootte bij uw cafetaria
  • Unieke driving experience voor uw klanten
  • Officiele Monster Jam Tickets voor uw klanten

Narrowcasting voor in uw cafetaria (excl audio):

Vul hieronder uw gegevens in

 

 

De promotiepakketten worden vanaf week 19 rechtstreeks door AVG verzonden. Actie exclusief verkrijgbaar voor cafetaria’s. Maximaal 2 promotiepakketten per cafetaria. Zolang de voorraad strekt. Wanneer u vragen heeft over het plaatsen van een bestelling, neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)13 46 40 680