Smaak die je deelt

Voor de consument biedt Hebro een gevarieerd aanbod aan in het diepvriesvak van de supermarkt. Het assortiment kenmerkt zich door een combinatie van horecakwaliteit met het gemak van thuisbereiding. De kleurige verpakkingen zorgen hierbij voor een eenduidige herkenbaarheid in het schap. Voor alle producten geldt dat ze snel en eenvoudig zijn te bereiden. Zo zijn de saté en de loempia al klaar na een paar minuten in de magnetron. De nadruk bij Hebro ligt altijd op kwaliteit, innovatie, lekkere smaak en gemak. Dat maakt Hebro tot de populairste snack van Nederland!

Saté
Bent u ook altijd het haasje als het om de saté gaat? Met Hebro varkenshaas- en kipfiletsaté behoort het kliederen en knoeien tot de verleden tijd. Heerlijke stukken vlees in een lekkere, pittige saus. Als dat niet lekker makkelijk is. Voor meer informatie over deze producten kunt u naar www.hebro.nl

Kroketten
Met Hebro kookt u de pannen van het dak. Want met Hebro vleeskroketten heeft u snel iets lekkers op tafel. Tijdens de lunch of tussendoor. Als dat niet lekker makkelijk smullen is!

Deeghapjes
Met de Hete Hapjes van Hebro tovert u binnen een handomdraai een heerlijk verrassend tussendoortje tevoorschijn. Hete Hapjes van Hebro zijn knapperig krokant en lekker pittig, zonder dat direct de tranen in de ogen springen. U proeft wat wij willen zeggen: het moment is aangebroken om warm te lopen voor Hete Hapjes van Hebro!

Loempia
Een goed gevulde knapperige flens dat is wat een loempia is! Eenvoudig te bereiden in de frituur of in de oven. De loempia kan gegeten worden bij de maaltijd, maar is ook een heerlijke snack voor tussendoor!

Terug