Kwaliteit die je deelt

Luisteren naar geluiden uit de markt, voeling houden met je klanten. Alleen zo kan Ad van Geloven haar producten ontwikkelen en blijven toetsen aan de eisen die aan kwaliteit worden gesteld. Bij Ad van Geloven wordt met hart en ziel intensief gewerkt aan de continue ontwikkeling en realisatie van succesvolle producten.

Assortiment

Kroketten
De markt voor kroketten valt op door zijn veelheid aan smaken. Ad van Geloven heeft zijn faam te danken aan de grote bijdrage bij het vormen van deze markt. Het uitgebreide assortiment kroketten is dan ook het visitekaartje van Ad van Geloven. In smaak variërend maar altijd met de vertrouwde kwaliteit zijn onder andere de traditionele vleeskroket maar zeker ook de specialiteitenkroket echte succesnummers.

Specialiteiten
Naast de welbekende vleeskroketten, heeft Ad van Geloven ook verschillende speciaalkroketten in het assortiment. De goulashkroket wordt geroemd om haar smaak! Ook de varianten Kip-Champignon, Kip-Kerrie, Kip-Saté en de Kaaskroket van Ad van Geloven zijn echte succesnummers!

Deegproducten
De Panada, Tao Roll en Hete hap zijn drie deegproducten van Ad van Geloven die naast de vertrouwde kwaliteit ook zeker voor een goede smaak staan! Lekker als losse snack of bij een maaltijd als maaltijdcomponent, ze passen er altijd goed bij!

Loempia
Krakend krokant van buiten maar zacht van binnen. Bommetjevol met overheerlijk vlees, knapperig verse taugé en bijtgare groenten. Zo moet volgens Ad van Geloven een loempia zijn. Sterker nog, wij maken ze niet anders.
Gegarandeerd een succes op tafel.

Saté
Of het nu van kip- of varkensvlees is gemaakt, saté is in Nederland gemeengoed geworden. Deze van oorsprong Oosterse lekkernij is onder het merk Ad van Geloven verkrijgbaar in zakjes, bakjes en als saté zonder saus.

Mini Snacks
De producten van Ad van Geloven en haar verschillende merken, staan bekend om hun goede smaak en kwaliteit. Reden te meer om van de heerlijke snacks ook mini varianten te maken. Naast de Bitterbal, Mini Frikandel, Mini Bami en Nasi Oriëntal en Kippets zijn ook andere producten in mini vorm te verkrijgen. Los of met een aantal mini snacks samen in een mixdoos, mogelijkheden zijn er volop!

Terug