Overzicht acties

 

 

 

In navolging van de succesvolle introductie en deze speciale actie voor u hebben we in samenwerking met Monster Jam een werkelijk monsterlijke actie opgezet voor u en uw klanten. Monster Jam vindt plaats op 28 & 29 september in het Gelredome en  is de grootste ‘extreme sports battle’ ooit! Met de beste en grootste Amerikaanse monstertrucks,  is dit een evenement dat u absoluut gezien moet hebben.

 

 

 

Bij een afname van 3 dozen ontvangt u een aantrekkelijk promotiepakket waarmee u kunt stunten in uw cafetaria. Bij uw bestelling ontvangt u naast opvallende promotiematerialen ook nog 60 oordopjes in luciferdoosjes met unieke wincodes om weg te geven. Met deze codes maken uw klanten op Facebook kans om zelf te rijden in een Monster Truck of een van de vele duokaarten voor het evenement. U maakt zelf kans op een ééndaagse Pit-Party in uw cafetaria met o.a. een levensgrootte opblaasbare Monster Truck en unieke prijzen om weg te geven aan uw klanten. Tevens wordt uw cafetaria vermeld in een “Lucifer Locator” op onze Facebookpagina zodat alle snackfans u weten te vinden.

 

 

 

Durft u het aan? Kijk voor meer informatie snel op www.advangeloven.com/monsterjam en plaats snel uw actiebestelling want op = op.